KIINTEISTÖTURVALLISUUTTA VUODESTA 1994


TAN-Yhtiöt Oy tarjoaa kiinteistöturvallisuuden ja väestönsuojelun palveluita, tuotteita ja ulkoistusta.
Kiinteistö- ja isännöintiala käy läpi suurta murrosta: vaatimukset kasvavat, resurssit niukkenevat ja kiinteistönomistajien tarve ulkoistaa isännöintiin liittyviä palveluita jatkuu. Kaikki toimijat pyrkivät jatkuvasti keskittymään ydintehtäviinsä tuottavuuden parantamiseksi. Isännöintipalveluidenkin on kehityttävä, jotta ala voisi vastata tulevaisuuden haasteisiin.
TAN-Yhtiöt Oy:n tavoitteena on auttaa sekä kiinteistöjen omistajia että isännöitsijöitä keskittymään omaan liiketoimintaansa myös tulevaisuudessa.

Suunnitellaan yhdessä sinulle parhaiten toimivat ratkaisut!

TOIMINTA

Yrityksemme on toiminut kiinteistöturvallisuusalalla vuodesta 1994. Perustimme TAN-Yhtiöt Oy:n v. 2003, jolloin valitsimme päätoimialoiksi kiinteistöturvallisuuden ja väestönsuojelun. Palveluitamme ovat erityyppiset kiinteistöturvallisuuskartoitukset; opastemyynti ja opasteiden asennukset; väestönsuojien tarkistukset, huollot, varustaminen sekä paine- ja tiiveyskokeet; palovaroitintarkistukset, myynti ja asennukset; sekä pelastussuunnitelmien laadinta.

Yrityksen omistaja ja toimitusjohtaja on Timo Niemi. Hänellä on pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus rakennus- ja kiinteistöalalta sekä yrittäjänä että esimerkiksi teknisenä isännöitsijänä. Tutkinnot: Kiinko ITS-TEK, ITS-TEK II; SPEK Yritysturvallisuus, CFPA Europe Paloturvallisuus.

Kuvassa yrityksen toimitusjohtaja Timo Niemi.

VISIO

TAN-Yhtiöt Oy on kasvuyritys. Sen tavoitteena on kehittää yhteistyössä asiakkaittensa kanssa ja heidän tarpeidensa mukaisesti kiinteistöturvallisuus- ja väestönsuojelu-alojen palveluita sekä niiden tuotteistamista ja ulkoistamista. Yrityksemme laajentaa toimintaansa kattamaan koko Suomen.

ARVOT

ASIAKASTYYTYVÄISYYS

Perheyrityksellemme kaiken kokoiset asiakkaat ovat tärkeitä. Teemme aina parhaamme, jotta asiakkaamme voi huoletta jättää kiinteistöturvallisuusasiat jatkossakin hoidettavaksemme. Meillä on syvällinen ja monipuolinen kokemus alalta, toimintamme on joustavaa, läpinäkyvää ja tuotteistettua: teemme sovitut työt tehokkaasti ajallaan ja laadimme kaikesta työstä selkeät raportit.

ASIANTUNTEMUS

Meillä on yli 20 vuoden laaja-alainen kokemus alalta, koulutamme itseämme ja päivitämme tietojamme jatkuvasti. Seuraamme ja noudatamme lainsäädäntöä, teemme yhteistyötä pelastuslaitosten kanssa ja tunnemme myös historian; tiedämme esimerkiksi eri aikakausien vaatimukset kiinteistöjen väestönsuojien varustamisesta ja laitteistoista.

LUOTETTAVUUS

Asiakassuhteemme ovat pitkäaikaisia ja henkilökohtaisia, myös yrityksen omistaja toimii asiantuntijana. Meillä on referenssejä yksityis- ja kuntasektorilta sekä pienistä että isoista kohteista. Kuulumme Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani –palveluun. Yrityksemme Bisnode Oy:n luottoluokitus on AA. Pidämme minkä lupaamme!

TAN-Yhtiöt Oy
Rajapaaluntie 1 B 8
02970 Espoo
Y-tunnus: 1811333-7

YHTEYSTIEDOT
myynti@tan-yhtiot.com
044-0471685